Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

Langham Place – En bättre hotellupplevelse

DSC04948 DSC05062 DSC04945 DSC04961 DSC04950 DSC04949 DSC04951 DSC05082 DSC05088 DSC04954 DSC05081 DSC04955 DSC05075 DSC04956 DSC05072 DSC05063 DSC04962 DSC05066 DSC04792 DSC04806
Ett måste med hotellets Jaguar en regnig dag!DSC04804 IMG_7995
Langham Place = Höga byggnaden i mitten (fotot taget från Empire) 

I torsdags checkade jag och min lilla mor in på Langham Place på 5th avenue. Egentligen alldeles för centralt i min mening men ack så bekvämt. Utöver hotellets toppstandard erbjuder dom även ”hotel cars” i form av Jaguarer som man har fri tillgång till vid utkörning från hotellet. Hur som helst hade jag spiceat till det lite med ett relativt bra rum, men det är aldrig fel att utmana hotellet speciellt om det är ett 5 stjärnigt hotell av toppklass. Det har jag lärt mig från en av mina kära vänners yngre bror som jag haft turen att resa med flertalet gånger och varje gång lyckats bli uppgraderad. Se och lär har Viktor uttryckt vid varje bedrift han själv lyckats med i min närvaro, och det är precis vad jag gjort. Efter lite gnällande och klagande natten vi anlände blev vi omedelbart uppgraderade till en rumskategori högre – Ett rum på närmare 70 kvadrat med två kingsize bäddar, stor hall och ett monstruöst badrum. Morgonen därpå fantiserade jag fram ytterligare problem med det nya rummet och några timmar senare njöt jag av en härlig stiff cocktail på 25 våningen i en 101 kvadrat svit med utsikt åt tre vädersträck, nu två dagar senare njuter jag än…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger