Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

Home delivery by Axel Arigato

Charlie_Lindström_Arigato Charlie_Lindström_Arigato1 Charlie_Lindström_Arigato3Jag är fantastiskt nöjd med mina nyligen anlända Tassel Loafers från Axel Arigato. Det var länge sedan jag kunde bära mina läder ”tasslar” från Crockett och Morris, ända sedan jag opererade knät förra året för att vara specifik. Nu har jag äntligen ett par skor i min smak som jag kan använda genom rehaben, utan att behöva halta fram. Haha kul att jag bara har nämnt komforten, utöver det är skon kompromisslös i utförandet och designen och kommer gå att kombinera till alla möjliga typer av outfits i vår, punkt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman