Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

Home delivery by Axel Arigato

Charlie_Lindström_Arigato Charlie_Lindström_Arigato1 Charlie_Lindström_Arigato3Jag är fantastiskt nöjd med mina nyligen anlända Tassel Loafers från Axel Arigato. Det var länge sedan jag kunde bära mina läder ”tasslar” från Crockett och Morris, ända sedan jag opererade knät förra året för att vara specifik. Nu har jag äntligen ett par skor i min smak som jag kan använda genom rehaben, utan att behöva halta fram. Haha kul att jag bara har nämnt komforten, utöver det är skon kompromisslös i utförandet och designen och kommer gå att kombinera till alla möjliga typer av outfits i vår, punkt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger