Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

Shirtonomy – Måttsydda skjortor till riktigt bra pris!

IMG_5571 IMG_5569 Shirtonomy Shirtonomy1 Shirtonomy4 IMG_5616 Shirtonomy9 Shirtonomy2 Shirtonomy10 Shirtonomy8 Shirtonomy6 Shirtonomy5 Shirtonomy7 Shirtonomy3 IMG_5596

Med en prisbild mellan 700-900 kr för en måttsydd skjorta har Shirtonomy lyckats armbåga sig in på marknaden i Stockholm. Showroomet är beläget på Norrlandsgatan mittemot Mood gallerian. Tobias Skogquist, creativ director, välkomnar dig med öppna armar och är inte främmande för flera besök under loppets gång innan skjortan sitter helt perfekt. Precis som hos andra varumärken som erbjuder ”made to measure” så räcker det att ta måtten första gången, efter det behåller man sin profil (förutsatt att det inte är några småändringar som man vill justera i efterhand). Produktionen sker i Portugal och tygerna köps in från italienska väverier, majoritetetn från en av mina favoriter – Albini.
Jag passade på att göra en klassisk blå skjorta, lite struktur, med en cutawaykrage samt en så kallad popover i ett linne tyg. Det blir högst intressant att se popover skjortan då den oftast görs i en mjukare, mer rörlig bomull (såsom ”piketyg”), egentligen av praktiska själ eftersom att knäppningen bara når ner till bröstkorgen. För er som är vana att bära linnetyger kanske ni förstår att jag kommer att få det knepigt att få på mig den över huvudet etc i och med att linne generellt ät mycket styvare. Hur som helst är det alltid roligt att experimentera och det är minst sagt något som shirtonomy möjliggör! Se shirtonomy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg