Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

Restaurang AG – Ett mecka för köttentusiaster

AG_Restaurang AG_CHARLIE_LINDSTRÖM_RESTAURANG Restaurang_AG IMG_2880 IMG_4909Syster min – rockar på ett ledigt sett två All_Blues armand (precis som hennes bror)Charlie_Lindstrom_Restaurang_AG charlie_lindstrom_AGMamma – är inte sämre hon (nytatuerad med ett pyramid triangel bracelet i kombination med en flat 3mm ring)

Tisdagskvällen och den internationella kvinnodagen spenderades med familjen på restaurang AG. Ironiskt nog fyller min far år just den dagen på året vilket ledde oss dit. AG har under många år varit den ledande köttrestaurangen i Stockholm både när det kommer till kvalitet och utbud och har under tre år i rad vunnit priset som Sveriges bästa köttrestaurang. Restaurangen är faktiskt ensamma i norden om att få servera det japanska köttet ”kobe beef” vilket av många ses som världens mest exklusiva kött, som dessutom kräver ett certifikat för att som restaurang få servera på menyn.

Nästa gång ni är sugna på kött och är beredda att betala dryga 300 kronor för en ordentlig skiva biff a 300 gram tycker jag verkligen att ni ska ha AG i åtanke. Utöver maten har lokalen i sig sin egen charm, bara att den är gömd på andra våningen i ett ”vanligt” bostadshus på kronobergsgatan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger