Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

Stockholm Love Affair – Ny cityfestival!

12309872_659543147519435_3453334171195045459_o nr25-1 12514045_676791689127914_8112795355338806443_o
Den 1-2 april får Stockholm en ny minifestival inriktad på avancerad elektronisk dansmusik. Festivalen Stockholm Love Affair arrangeras av Live Nation som tillsammans med Segrén Hedlund, initiativtagarna till bland annat Into the Valley, kommer att bjuda på en tvådagars-upplevelse utöver det vanliga i centrala Stockholm. De kommande veckorna kommer flera stora internationella bokningar inom genren att presenteras och först ut är Jamie Jones, Sven Väth, Anja Schneider och Solomun. Platsen för festivalen är en lokal i Globenområdet som kommer att byggas om speciellt för tillfället.
Jag träffade Mattias Hedlund en av initiativtagarna till festivalen.
– Vi har gjort stora fester och klubbnedslag med artister av dessa slag under lång tid. Nu tyckte vi verkligen att det var dags att göra en cityfestival, med musiken vi älskar. Samtidigt vill göra något annorlunda, inte en typisk festival. Precis som i alla projekt vi är inblandade i är det lika mycket fokus på ljus, ljus, mat och dryck som musik. Stockholm Love Affair är ett helhetskoncept, en upplevelse.
Lineup (hittills): Adam Beyer, Âme, Anja Schneider, Bella Sarris, Dubfire, Heidi, Jamie Jones, Joris Voorn, Kölsch, La Fleur, Maceo Plex, Just.Pau, Solomun (Official) och Sven Väth. Fler kommer att släppas framöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger