Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

BACK IN LOS ANGELES WITH KEYFLOW

Keflow LA - by Fabian Wester-4 Keflow LA - by Fabian Wester-11 Keflow LA - by Fabian Wester-5 Keflow LA - by Fabian Wester-2 Keflow LA - by Fabian Wester-1 Keflow LA - by Fabian Wester-7 Keflow LA - by Fabian Wester-8
EAT, SLEEP, KEYFLOW, REPEAT

I onsdags blev jag medbjuden av Keyflow, som representant från Publico, till Los Angeles för en roligare version av en konferens. Vi var upp emot hundra nattklubbs managers/ ägare från alla möjliga hörn runt om i världen samlade på The Line Hotel. Målet var inte bara att förbättra våra Keyflow egenskaper utan kanske främst att skapa en global relation klubbar sinsemellan.

För er som inte vet vad Keyflow är rekommenderar jag er att kika närmre på www.keyflow.com. Jag själv har använt systemet i över två år för att manövrera gästlista till de klubbar jag arbetat för. Bara för några månader sedan släpptes Keyflow-appen även för gäster, så att du som gäst har möjlighet att göra förköp till klubbar alternativt skriva upp dig själv på gästlistan. Detta möjliggör även att du innan din semester har chans att få reda på utbudet nattklubbar, bara genom att skrolla bland klubbarna i den stad du ska besöka. Det mest genialiska är dock som sagt att du kan förköpa biljetter vilket gör att man slipper oron att inte komma in, om inte fyllan talar för sig dvs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger