Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

ALL_BLUES LANSERAR NY ONLINEBUTIK

Carved chatelaine and necklace gold Carved pin gold Carved rings Carved chatelaine silver Carved necklace silver Carved bracelets Carved bracelets 2 Arena pin silver Arena rings Arena chatelaines Pyramid Step bracelet silver Pyramid Step bracelets

Om bara några timmar går det svenska smyckesvarumärket, ALL_BLUES, live med deras nya onlinebutik. Jag lämnade precis mina vänner Fredrik Nathorst och Jacob Skragge efter att ha tagit en längre kaffe och fått en grundlig presentation av alla nyheter som äntligen finns tillgängliga för köp.

Denna kollektion av ALL_BLUES handlar om att utforska uttrycksformer och sätt att bära smycken när materialen begränsas till silver, 18k guld och roséguld. Resultatet är en serie visuella idéer som tillsammans skapar en samling av armband, ringar, halsband, pins och chatelaines. Det sistnämnda är en berlock på en kort kedja avsedd till byxhällor, ursprungligen buret av franskt tjänstefolk under 1800-talet. Tre nya serier, Carved, Pyramid Step och Arena, släpptes idag som sagt i samband med att ALL_BLUES lanserar sin onlinebutik. En guldklimp gjord av Fredrik Nathorsts morföräldrars nedsmälta vigselringar var huvudreferens för Carved. Det nästan stenlika uttrycket har skapats genom att gjuta rena silversmycken och sedan karva ytorna för hand. Pyramid Step är ett armband med tre distinka nivåer, influerat av den italenske arkitekten Carlo Scarpas estitik, och Arena låter kontrasten mellan komponenternas material stå i fokus. En matt silvergrund omfamnar ovala plattor i silver, guld och roséguld – alla grovt borstade diagonalt.

Kollektionen finns tillgänglig från och med idag hos bland annat Liberty, NK, Nathalie Schuterman och på allblues.se.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • 13:e november nu och fortfarande inte uppe…

    Henrik 2015-11-13 06:51:22
    Svara
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger