Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

NORDENS FINASTE ”MADE TO MEASURE RUM”

_MG_4022 _MG_3909 _MG_4124 _MG_4007 _MG_3968 _MG_4118 _MG_3965 _MG_3944 _MG_3961 _MG_3931 _MG_3993 _MG_4136 _MG_4008 _MG_3873 _MG_4014

@edwinnenzell

Efter ombyggnationen i somras, vilken resulterade i ett nytt våningsplan för herrekiperingen Rose & Born, har man tagit det desto mer varsamt med renoveringen av det nyblivna Made to measure rummet. För knappt en månad sedan stod Edwin redo med saxen för att klippa bandet och kliva in till det rum som idag är hans primära arbetsyta.

Jag tog tillfället i akt och bokade tid för att unna mig en ny vinterrock. Resultatet får ni se när den kommer om 4 veckor. Rose & Born har i samband med satsning av denna tjänst skapat sig ett av de absolut bästa utbuden jag sett när det gäller tyger och val av detaljer. Det är lätt att drabbas av panik om man inte är säker på exakt vad man är ute efter just på grund av den oändliga mängden valmöjligheter, men ni kan vara lugna… Det är precis av den anledningen som ni kommer att vilja ge Edwin en stor kram – hans förmåga att läsa av dig som kund och vägleda dig fram till rätt beslut oavsett vad eller vilka tillfällen plagget är ämnat för.

Hur som helst rekommenderar jag verkligen att ”måtta” en rock. Dels för att slippa strosa runt i all oändlighet och kanske behöva kompromissa med vissa detaljer som finns på önskelistan men framförallt för att ha möjlighet att få precis den passformen man efterfrågar. Det finns verkligen utrymme att sätta sin egna prägel på rocken, jag till exempel eftersträvar ofta en mer avslappnad modell, det kan man uppnå genom att välja runda patchpockets med ficklock och göra en ofodrad och lättare konstruktion.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej.

  Har du tips på en bra ändringsskräddare?

  Alex 2015-11-08 10:30:10
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Hej Alex, jag skulle rekommendera Bakkali på Linnegatan 8 om du vill ha högsta kvalitet, tyvärr avspeglas det på priset. I annat fall är Shamoon på grevturegatan 10 ett bra alternativ!

   charlielindstrom 2015-11-18 16:03:34
   Svara
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger