Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

LOKAL IZAKAYA – DITT VARDAGSRUM PÅ KUNGSHOLMEN

lokal_3 lokal_2 lokal_1 Charlie_Lindström_Lokal lokal_8 lokal_7 lokal_10Pilgrimsmussla, brynt smör, yuzu, rostad jordärtskockspuré, friterad grissvål, dillfrönlokal_9Bakad svartrot, tryffel, honung friterat vete & spetskål -Ser inte mycket ut för världen men smakerna överträffar det mesta jag ätit från det japanska köketlokal_14lokallokal_12
Anka, puré på plommon & ume, pak choy, sichuanpeppar
lokal_13Grillad biff, shiitake, bränd lök, soja tapoika, japansk senap lokal_15

Chokladkräm med gräddfil, hasselnötter,kola, mjölksorbet och brynt smör.

lokal_4

Ned mot Kungsholmstorg så hittar vi ett stråk på Kungsholmen fyllt av liv och rörelse och på hörnet av Scheelegatan/Bergsgatan ligger Lokal Izakaya. Lokal Izakaya har under de senaste månaderna fått ett rejält ansiktslyft och ändrat koncept både gällande köket och baren. Idag har man skapat en meny med rötter i Sverige och inspiration från Asien till skillnad från den tidigare mer klassiskt präglade menyn. Izakaya betyder ”informell japansk bar”. Här serveras mat som ska ackompanjera drinkarna och det är precis vad Lokal vill trycka på under deras kvällar. Man ska kunna avnjuta en god middag där stort fokus läggs på drinkarna som tagits fram av Fredrik Afzelius och Marcus Erlandson. Fredrik och Marcus har som vision att skapa en miljö där inte bara Kungsholmsborna trillar in utan tanken är att hela Stockholm ska få sitt naturliga vardagsrum under kvällarna. Från och med den 6:e november så kommer Lokal Izakaya att starta upp deras After Work verksamhet där en cocktail ska vara lika naturlig att beställa som en traditionell Stor Stark eller Dagens. Tillsammans med kommunikationsbyrån GRIT Partner har man tagit fram starka kvällskoncept under helgerna, nästa primära mål är ett After Work koncept som ska göra Lokal Izakaya till det självklara valet under fredagarna på Kungsholmen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger