Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

VASSA EGGEN BLOMSTRAR HÖST OCH VINTERTID

IMG_1862 IMG_1659 IMG_1811 IMG_1830 IMG_1848 IMG_1846 Au Revoir Simon – En hyllning till vassa eggens tidigare kollega och hans oändliga ”soave”IMG_1920 IMG_1869 IMG_1872 IMG_1883 IMG_1891 IMG_1819 IMG_1680 IMG_1728 IMG_1809 IMG_1763Fridas lemon Cake – Alex tjej bodde i London och blev väldigt förtjust i en viss maräng bakelse. Alex ville göra en drink som imiterade den smaken i dryckesväg och ovan ser ni resultatet. ”Det här är fan det godaste jag druckit tror jag” – fotograf DanielIMG_1754800Till höger ser ni ännu en favorit döpt efter barchef Jonathan’s flickvän. Mint for Madlen – tar avstamp i en Hugo spritz men med rom, mynta och fläder.IMG_1924IMG_1936IMG_1941IMG_1951Ovan ser ni en av Vassa Eggens äldsta signatur drinkar. Man har infuserat vodka med färsk rabarber och vaniljstång och blandat drinken likt en source. Färgen är roligt nog naturlig och kommer från skalen på rabarbern.

Det finns många anledningar till varför man går till Vassa Eggen. Restaurangen är ett givet val för köttälskaren, baren levererar alltid det bästa av drinkar, atmosfären är inte likt något annat. Vassa Eggens cocktails är både klassiska och nyskapande kreationer. Stämningen i stora baren blir under helger likt en nattklubb. Sätter ni er lilla cocktailbaren däremot känns det nästan som att ni är hemma hos någon ni känner på fest!

Trotts att maten är prickfri går jag nästan alltid till vassa eggen för drinkarna. En blandning mellan nördighet och oförskämt bra service gör att upplevelsen gång på gång förnyas. Drinkmenyn som den ser ut idag är väldigt personlig och ligger vassas egna bartenders nära hjärtat. Både Jonathan och Alexander i baren älskar att experimentera vilket genomsyrar varje val av ingrediens.

Nu är den perfekta tiden att gå till vassa eggen, oktober till februari förra året måste jag ha snittat flera gånger i veckan.Vassa är också en av få krogar som verkligen lyckas med temaveckor, det kan ha att göra med att restaurangen verkligen går all in varje gång. Förra veckan var det lobster week, missa inte vad som kommer här näst!

Vassa eggen är en som en sällsynt blomma vilken blomstrar höst och vintertid!

Foto @danielarnesson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vackra bilder och sanna ord!

    Alexander Rudberg 2015-10-23 16:43:41
    Svara
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk