Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

CAFÉ MILANO – ETT URBANT ITALIENSKT HÅL I VÄGGEN

Johannes & Charlie Cafe_Milano_Kungsträdgårdsgatan Cafe Milano Cafe_Milano_Kungsträdgården Charlie_Lindström_Milano Cafe_Milano Charlie_Lindström_Metro Per_Nordin_Cafe_Milano ”Ett urbant italienskt hål i väggen, präglat av vår kärlek till – och många år i – Italien”! – Peter NordinCharlie_Lindström_Cafe_Milano Milano

Charlie-L Desert_Cafe_Milano

Café Milano har jag passerat förbi oberäkneliga gånger i mitt liv, jag har alltid trott att restaurangen på kungsträdgårdsgatan varit en riktig ”turistfäll”. I tisdags fick jag svar på tal, dock ett helt annat än jag väntat mig. Cafe Milano startades redan i slutet av 90-talet av en Italiensk gentleman som var med och la grunden för dagens italienska restaurangkultur i Stockholm. Bara för ett år sedan skedde ett regimskifte och nu under sommaren har restaurangen fått sig ett ordentligt ansiktslyft efter en totalrenovering.

Under middagen stod Per Nordin, delägare och ansiktet utåt för restaurangen, och höll låda – ”Nu har vi skapat Stockholms första mysiga ”hål i väggen”. Lite mer diskret stod fru Nordin inne i köket, gastronomin baseras på makarna Nordins långa erfarenhet av det italienska lantlivet. Menyn utgörs av det bästa från deras Italienska liv och ambitionen är att visa upp en ny sida av landets gastronomi, till enkla priser, med anspråkslös förmedling, personlighet och värme.

Efter allt för många rätter rullade jag ut från restaurangen, det var svårt att hålla händerna borta. Jag följde min vanliga taktik och åt så fort jag kunde för att kunna uppleva så mycket smaker som möjligt innan mättheten slog till. Att ”Nyttomaximera” som man uttrycker inom nationalekonomin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk