Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

HANDSKAR – VÅGA LEKA MED FÄRG OCH OLIKA LÄDERKVALITETER

Hestra  Leather_gloves Lammnappa – ett elegant skinn med fantastisk känsla och glans.Nubuck_glovesRenmocka – har en mycket tät struktur och ger en ytterst vacker mocka.Carpincho_Gloves Carpincho Nubuck – Anses, efter peccary, vara det exklusivaste handskskinnet. Mjukt och isolerande med en slipad narvyta.

Hestra_Gloves Peccary_GlovesPeccary – Det är mjukt, smidigt och varmt och anses vara det mest exklusiva lädret.

Driver_Gloves

Det är lätt att koppla varumärket Hestra till främst sport och aktivitet, det är ännu lättare att glömma bort varumärkets mer dressade linje och deras bespoke-tjänst. Hestra är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden vad gäller kvalitet och lekfullhet. Ovan ser ni ett litet utkast från deras aktuella kollektion med en rejäl spridning på färger och material. Grunden till ett par välsittande och hållfasta läderhandskar är i huvudsak själva lädret. Det viktigaste i mina ögon är oftast smidigheten. Kvaliteter som Peccary, hjort och lammnappa är väldigt mjuka och följsamma men samtidigt hållfasta. Om man ser till prislappen ligger Peccary i toppen och ses som en av de lyxigaste läderkvalitén för handskar. Lädret kommer från sydamerikanska vildsvin och karaktäriseras av sina ”märken” från djurets hårsäckar.

Min absoluta favoritkvalitet är dock Carpincho Nubuck, den minst lika ögonfallande som Peccary. Carpincho eller Capybara är en gnagare från Sydamerika. Den färdiga handsken får i sig ett mockaliknande utseende med en struktur likt peccarylädret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg