Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

PÚBLICO – DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

público glas público-sofa-seating público tacos público restaurang
Público är en restaurang av högsta kvalité då deras ambitioner genomsyrar varje tallrik som lämnar köket för att serveras i salongen. De förhöjda smakkombinationerna är inspirerade av det sydamerikanska köket. Upplägget är alltid spännande och intressant, precis som smakerna. Här uppmuntras du att ta in flera smårätter där den kunniga personalen guidar dig igenom varje val för att få den bästa möjliga upplevelsen med dina vänner. Ett avslappnat och härligt sätt att umgås via en middag med dina nära och kära. Och det tar inte slut där. När tallrikarna har dukats av befinner du dig inte längre i en restaurang utan en helt annan atmosfär har tagit över. Nya gäster anländer för att utnyttja den imponerande baren och musiken har sakta men säkert tagit över, ett vimmel av människor strömmar in där musik från hela världens underground scen dånar ut över salongen. Det är en stämning utan dess like och du kommer garanterat inte vilja gå därifrån frivilligt.Mezcaleria_público público_drink

Sommaren har sagt sitt och nu på Lördag öppnar jag tillsammans med Johannes Vermandois upp klubbkonceptet för vintern efter ett kort uppehåll. Med, enligt många, Stockholms bästa ljud och musik så är vi glada att kunna meddela våra kära gäster att vi äntligen kör igång för vintern. Precis som förra vintern kommer vi att varje fredag och lördag bjuda till med den bästa musiken från världens underground scen. Den ikoniska kristallkronan kommer åter igen gunga i takt med det uppskattade Público soundet. Vi ser fram emot att se alla glada ansikten igen och hoppas att ni tillsammans med oss inviger Públicos klubb nu på lördag den 3e oktober, vi slår upp dörrarna på Rödbodtorget 2 klockan 11.

Se även:

McDonalds – http://charlielindstrom.metromode.se/tag/boka-bord-pa-mcdonalds/
CLOU – http://charlielindstrom.metromode.se/2015/09/18/clou-nyoppnad-restaurang-bar-i-city/
SIXTEN & FRANS – http://charlielindstrom.metromode.se/2015/09/11/sixten-frans-vill-hoja-pulsen-pa-kungsholmen/
CLIFF BARNES – http://charlielindstrom.metromode.se/2015/07/14/cliff-barnes-det-basta-med-vasastan/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Chrystelle Eriksberger