Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

NYTT FRÅN CORNICHE WATCHES

Corniche wristshot dRpc3Uew18RI_Rnz-wOgmrhwUiUZSS1PCUx1GHmLkIc,BH65tEB4CTSX9iAlaMlY7Wn08NY9xqgaDVz3KT0kVI8,AkCXGhkEaXCM7xNLLcA06kE-WkqhrUfmoiwThldmm1k,Z9obeZagytS4ypoAaY6c5JVU1IXe0CP-mPC3oa9K1Qc 2IbOeJFOR9QtD6WgaaJ8oOYbXufy5Jqv0ar6JNeJNM5A,-JI5mN5hnzt9W-ZNrUK3RedIM0t4fWAi2YI1MYkFccw,5cGR761WWZ30sHgVDcrtgKw0fvwHr-WFEtrgyB0cYYE 2 pdrZYj1vpG7u37OjHFmlZbZ4Z354nK8XpqqEqYO7J7Y 2

Nytt från Corniche Watches -”Heritage 40 Verdure” i gult guld och limiterad upplaga

“Heritage 40 Verdure” heter det svenska klockmärket Corniche Watches senaste modell som nu finns på marknaden i en begränsad upplaga om 250 exemplar. Som med tidigare modeller från Corniche är inspirationen hämtad från livet på den franska Rivieran. Den klippiga kuststräckan, turkosa havsvikar och varma nätter har lagt grunden till utförande och känsla. Med ”Heritage 40 Verdure” har Corniche skapat en klocka perfekt för en avslappnad långweekend i den sköna höstsolen.

Det här är första gången som Corniche släpper en klocka av modellen ”Heritage 40” i gult guld.  Klockan mäter 40m x 7mm vilket gör den lätt att kombinera både till dressad stil med kostym eller en mer ”casual” med skjorta, jeans och sneakers. Den har en guldboett med mörkgrön porslinsurtavla. Armbandet är gjort i krokodilmönstrat mörkgrönt äkta läder med ett viklås i gult guld som gör klockan smidig att ta av och på. Varje klocka har repfritt safirglas och kommer att vara individuellt numrerad från 1-250.

Detta var också första gången jag hade ett finger med i spelet gällande stylingen!

”Heritage 40 Verdure” kostar 3 495 kr och säljs exklusivt på cornichewatches.com med start idag 1 oktober.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg