Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

KAVAJEN JAG BÄR I HÖST

Charlie_Lindström

Kavaj: Rose & Born – Byxor: PT01 – Halsduk: Rose & Born – Skjorta: Rose & Born – Rock: Lubiam – Skor: MorrisCharlie_Lindström_RoseBorn

Att kombinera färger ton i ton har varit min räddning de senaste åren. Oavsett vilken stil det är på de enskilda plaggen känns hela uttrycket oftast mer förlåtande och det är med andra ord lättare att känna sig bekväm. Ovan bär jag än av mina absoluta favoritkavajer i en grovt strukturerad ull. Kavajen är gjord genom Rose & Borns made to measure tjänst vilket betyder att jag valde samtliga detaljer själv. Trots att man har sett mycket av den varan tidigare är jag fortfarande lite småkär i kombinationen av tre ”patch pockets” och fyra knappar, dubbelknäppt. Notera även att jag fann en knapp som smälte in obehagligt bra i kavajens toner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Charlie!
  Fin blogg, brukar titta in här titt som tätt! Dock kan jag känna att det hade varit intressant om du vävde in mer varumärken i din blogg.
  Är medveten om att du har en personlig relation till Rose&Born; men är bloggen sponsrad av varumärket?
  9/10 plagg du har på dig kommer därifrån. Tror bara att jag och många andra tittare hade uppskattat lite variation!

  Andreas 2015-09-24 17:52:40
  Svara
  • Svar på Andreass kommentar.

   Hej Andreas! Jag är väl medveten om att jag kan bli lite enformigt vad gäller varumärken. Dock försöker jag fokusera på att förmedla olika stilar och egentligen inte marknadsföra något speciellt varumärke. Jag är tacksam över din feedback och ska försöka att tänka på det i fortsättningen. Trevlig Helg!

   charlielindstrom 2015-09-25 16:53:47
   Svara
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg