Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

SPONSRAD VIDEO: GANT GLOBAL BRAND CAMPAIGN

 

För mindre än två veckor sedan gästade jag en tillställning på Artipilag ute på Värmdö. Lokalen var full av stiliga vitklädda damer och herrar och väggarna smyckades av fem stora fotografier som man idag bland annat kan stöta på i Stockholms tunnelbana. Tove Loo avslutade det oklanderligt genomförda evenemanget med skönsång på ett minst sagt magnifikt sett. Man hade presenterat en märkeskampanj som senare dagen efter släpptes globalt. Avsändaren var GANT.

Genom denna kampanj valde Gant att lyfta fokusen från deras redan perfekta skjortor till de fem personerna på bilderna. Kampanjen handlar kort och gott om människans nyfikenhet kombinerat med kunskap som resulterar i innovationer – innovationer som förbättrar världen. Samtliga av dessa fem personer är alla utexaminerade från Ivy-League skolor och visionärer inom sina respektive områden. Gant själva kallar dem moderna pionjärer, från en prisbelönt poet till en entusiastisk beskyddare av Amazonas regnskog.

Skjortan är, och har alltid varit, det definierande GANT-plagget och vad som blev en del av 60-talets Ivy League-look.Den här filmen, gjord exklusivt för GANT, visar den genuina historien kring skjorttillverkning genom en mans ögon som ägare av en kemtvätt på ett Ivy League-campus.

__________

Sponsrat inlägg av Gant

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg