Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

PHIL’S BURGER & 320 GRAM x 6 = NÄRA DÖDEN

Phils Burger

Charlie Lindström Phils Burger

Milkshake

Charlie Lindström

Äta bör man annars dör man stämmer säkerligen NÄSTAN till 100 %… idag var jag nära på att uppleva det motsatta. När jag slutligen reste mig upp och skulle gå ut från Phil’s Burger på fleminggatan 49 fick jag en av mina värsta ”nära döden”  upplevelser på länge.

Jag och min kära vän Daniel lämnade kontoret på Birgerjarlsgatan för att bege oss till Kungsholmen och äta oss mätta. Väl på plats inne på Phil’s fick vi feeling och bestämde båda två att vi skulle utmana oss själva, vad det nu innebär… 6 st 320 grams burgare noterades på kvittot, med andra ord 960 gram var… 30 minuter senare beställde jag in en milkshake… Jag måste erkänna att jag har en liten semesterkagge men att denna mängd mat skulle få plats i min nuvarande 70 kilos kropp hade jag haft svårt att gissa.

Hur som helst har jag lidit hela dagen och orkade knappt stapla mig till kronobergsparken, bara 5 minuter därifrån, innan jag föll ihop som en sten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk