Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

OCEAN CLUB MARBELLA

Ocean Club Edwin Jessica

Ocean Club Marbella Charlie Lindström

Ocean Club

Sushi Oceanclub

OC Simon charlie daniel edwin

Fredde H Sprut

Ocean Club Amanda

Ocean Club Marbella

Ocean Club Marbella 26/7-15

Ocean Club i Marbella anordnar årligen en av få aktiviteter som jag lyckats delta i fler än gång men som jag fortfarande inte kan säga att jag står för. Ändå trivs jag som fisken i vattnet… Men som med mycket annat i mina senaste inlägg ser jag ett slut på detta också. Femte gången blev den sista.

Oavsett kille eller tjej och oavsett bh-storlek måste samtliga gäster betala inträde i vilken en flaska champagne ingår. Det sjuka är att ”inträdes-flaskan” inte är till för att drickas utan för ”spray”. Samma sak gäller för solbäddar, när klockan slår 18:00 börjar en mäng boxar delas ut till samtliga bäddar, allt från 18-30 flaskor per bedd och det är bara en början för vissa. Om du börjar dricka en flaska ur någon av dina ”sprayboxes” är risken att du blir tillsagd. Det är med andra ord bara att go with the flow.

En av mina kära vänner (inga namn nämnda) bestämde att vi skulle starta lite osämja med vår närmsta granne vilka vi absolut aldrig hade träffat (okänd nationalitet). Han radade upp samtliga mannar delade ut ”vapnen” och räknade ner… och osämja det blev det…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Edwin ser som tagen ut från PH! Här är han inte lika konsekvent som du nämner i en senare artikel… Nästintill smaklöst om inte någon slags ironi skulle påvisas. Nåja, även solen har sina fläckar; ”Ocean Clubbing” var hans!

  Observant 2015-09-24 23:56:27
  Svara
  • Svar på Observants kommentar.

   Hej, det kanske inte är så tydligt för någon som inte känner Edwin personligen, men precis som du säger var det det mycket ironi inte bara från Edwins sida utan även från min egen. Vi gillar att späda på fenomenet Ocean Club!

   charlielindstrom 2015-09-25 17:05:27
   Svara
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger