Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

SOMMARFEST PÚBLICO X GREY GOOSE

Grey Goose Summerparty
@greygoose

Agnes Isabel Mikaela
Isabel Agardh <> Agnes Klinga <> Mikaela Rönn

Balong Sommarfest

TRIWA SUNGLASSES
@triwaworld

Fuego

Lördagens sommarfest på Público tillsammans med Grey Goose slutade som hoppats med kaos. Redan kl 00:00 stängde vi insläppet på grund av brandrisk med 1500 personer samtidigt inne i lokalen, den siffran innebar rekord i antal vid den tidpunkten sedan F12 öppnade terrassen. Det var delvis mitt fel… Men tre andra starka orsaker till kalabaliken inne i lokalen ser ni på bilden ovan. Isabel, Agnes och Mikaela hostade fördrinken som lockade nästan 500 personer redan kl 22:30. Det var tillsammans med tjejerna som jag och Johannes lyckades få den magiska glöden som vi vill åstadkomma med klubbkonceptet FUEGO. Vi spenderade över tolv timmar tillsammans varav nio med förberedelser, innan portarna öppnades skulle konstgräset, palmerna och annan dekor vara på plats, ballongerna skulle fyllas med helium och beerpongmuggarna uppradade. Under kvällen stod TRIWA för priser i form av solglasögon från deras senaste kollektion vilka de första gästerna fick tävla om.

Tiden flög iväg och när jag väl tackade för mig strax efter att klockan slagit fyra på morgonen kastade jag en extra blick över axeln på slagfältet som fylldes av krossade glas och guldkonfetti. Hatten av till alla medverkande för en fantastiskt genomförd kväll och stort tack till alla gäster som var på plats. Jag måste dock medge att det var för alldeles för mycket folk under vissa tidpunkter vilket självklart inte är kul för varken personal eller gäster… Så oavsett om du heter Barack Obama eller Ove Sundberg kommer du bli nekad framöver när klicken sagt stopp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg