Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

UFC AT MGM GRAND

UFC_Charlie_Lindström_Las_Vegas

UFC_Charlie_Lindström

 

Nu har det redan gått två helger sedan jag fick skåda UFC spektaklet i Vegas. I vanlig ordning skedde detta med en extrem spontanitet då vi när galan redan startat fortfarande var utan biljetter. Ner till conciergen och vidare med hotellets RR till en biljettshop inte långt ifrån. Väl där fick vi erbjudandet att köpa de sämst belägna platserna för 275 dollar/st vilket också var minimum priset innan galan. Det krävdes bara en enkel knackning på min axel för att ändra förutsättningarna, bakom mig stod en liten man som viskade ”come here” och pekade på dörren ut. Jag och Daniel svansade efter för att höra vad mannen hade att säga. Efter tio minuter av brutal försäljningsteknik från vår sida var vi åter i Rolsen påväg mot MGM Grand, denna gång med ”floor seats” till ett värde av 2000 dollar (vårt slutpris – 320 tot). Bråttom blev det för att hinna se samtliga fyra storfighter, några svettdroppar och ansträngda lungor lyckades få oss i overkligt bra tid. Vi trängde oss fram på golvet rädda för att våra biljetter skulle vara falska, men när jag ser två tomma platser raden framför Wiz Khalifa, med gamla Ronaldo till vänster och Chuck Lidell snett till höger, sa jag nåt i stilen ”what the f**k”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Charlie Lindströms webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg