Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

”FUEGO” THE NEW SUMMER CONCEPT @PUBLICO

Publicoblogg4 Publico PRESS Bloggpublico2 Bloggpublico1

Samtliga kläder från Rose & Born

Under gårdagen var det dags att offentliggöra mitt nästa projekt med en pressfotografering. Jag och Johannes Vermandois har tillsammans byggt upp ett nytt sommarkoncept på Publico vid namn FUEGO som kommer att husera både inne på klubben och ute på terrassen samtliga lördagar från och med den 30:e maj.

”Fuego är inte bara det spanska ordet för eld utan också ett samlingsnamn för latinsk dans. Dansen utvecklades i kåkstäder runt om i Sydamerika, som växte sig stora i samband med en urbanisering i mitten av 1900-talet. De har kommit att kallas ”städer i staden” på grund av mixen människor med olika karaktärer och kvaliteter. Det som sammanfört dessa unika karaktärer under alla dessa år är; Fuego, dansen och musiken. Med det som utgångspunkt vill vi skapa en gemensam plattform för alla typer av gäster. Vi vill fånga de mest spännande personligheter från olika världar och kulturer för att kunna kombinera en spartansk livsstil med alternativ lyx. Personligheter med olika yrken och stil, medvetna om sin egen genre, som uppskattar och inspireras av likasinnade människor med andra stilar. Vi vill sammanstråla dem genom dans och musik. Fuego är vår stad i staden.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk