Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Charlie Lindström

BREAKFAST BY GOOGLE

Det kunde inte varit mer passande än att dagen till ära få en minst sagt färgglad frukost levererad av Google. Som ni förstår är jag ny på denna plattform. Mitt namn är Charlie Lindström, jag är född och uppvuxen i Stockholm och är 25 år gammal. Med åtta års erfarenhet inom herrmode är min förhoppning att kunna inspirera och dela med mig av kommande händelser. Mitt genuina intresse för passform och konstruktion är till största del min mors förtjänst. Efter att ha haft titeln skräddare i 30 år har hon lyckats göra avtryck.

Jag lämnade nyligen Stockholms Universitet med två examensbevis, i nationalekonomi och marketing. Än så länge har mina yrkesval endast präglats av det sistnämnda ämnet. Idag arbetar jag bland annat som eventkonsult och är på fredagar manager på White Room, men också delaktig i F12 gruppens nysatsning Publico. Dressat herrmode är än idag det som förgyller min vardag och ni kommer få följa mitt liv som eventkonsult och entusiatisk kund på diverse restauranger och krogar på nära håll.

Google3 Google2

Google1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fy fan va gott de ser ut

    Anna 2015-05-08 17:14:52
    Svara
Charlie Lindströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg